Damilfej Stihl fűkaszára, STIHL Damil, Fűnyírókések, STIHL Fűrészláncok, STIHL vágásbiztos nadrágok és STIHL tisztító, kenőanyagok, lánckenő és motorolajok Budapest, 18. kerület

Félautomata koppintós damilfej Stihl fűkaszára értékesítése Budapest, 18. kerület

A félautomata fűkaszához damilfej értékesítése Budapest, 18. kerületében. Minden Stihl fűkasza működéséhez fűkasza damilfej szükséges, ezt az anyagot forgatja meg a motor, ez képezi a vágófelületet. A damilfej és a damilszál gyorsan el tud szakadni, ha keményebb felülettel találkozik, ilyenkor cserélni kell. Nálunk minőségi fűkasza damilfejek közül választhat, ha a jelenlegi kaszáján cserére szorulna ez az alkatrész. Stihl kerti gépekhez biztosítunk minőségi kiegészítőket, köztük damilfejeket, szórásvédőket, orsókat, nyomótányérokat, tárcsákat, damilfej rugókat, határolókéseket, gyűrűket, elérhető áron, széles választékban Budapest 18. kerületében.

STIHL Damil értékesítése Budapest, 18. kerület

Magas olvadáspontú anyagból készült Stihl damiljaink, amelyek nagyon jó kopássálósággal bírnak. Stihl damiljaink a mindennapi felhasználásra kifejlesztve. STIHL Damil értékesítése Budapest, 18. kerület.

Fűnyíró kések értékesítése Budapest, 18. kerület

Fűnyíró kések értékesítése Budapest, 18. kerület. A fűnyírókések sokszor erős igénybevétellel néznek szembe, ami miatt előbb utóbb a legjobb kések is elkopnak. A fűnyíró kések egyéb okokból is tönkremehetnek, például nagyobb kőbe akadtak vagy bedaráltak valamilyen kemény anyagot. Nem kell, hogy új fűnyíró után nézzen, ha a kés elkopott, kicsorbult vagy eltört. Bármely eset is álljon fent, a fűnyíró kések szerencsére könnyen cserélhetők, ha Ön is nálunk vásárol. Kiemelt választékban kaphatók a fűnyíró kések.

STIHL Fűrészláncok értékesítése Budapest, 18. kerület

STIHL Fűrészláncok értékesítése Budapest, 18. kerület. Stihl fűrészláncokat edzett szegecsszárak, sima furatok a fűrészlánc szemén jellemzik. Furatai tükörsima kivitelűek. Ez javítja a fűrészlánc mozgását és meghosszabbítja élettartamát. Kemény krómréteg.
Stihl fűrészlánc nyújtása. A fűrészláncokat a gyártás végén megfelelő mértékű húzóterhelésnek teszik ki. Ez a “nyújtás” a minimumra csökkenti a fűrészlánc első használatakor bekövetkező nyúlást és növeli a fűrészlánc élettartamát. A fűrészlánc vezetőszemeiben kialakított finom olajcsatornák a fűrészlánc szegecsekhez és a vágófogak futófelületeire viszik át a felvett olajat. A vezetőszemeken mindkét oldalon számos mélyedés is található amelyben a lánckenőolaj megtapad. Így a lánckenőolaj jobban eloszlik a vezetőlemez csúszófelületén.

Fűrészlánc cseréje: ha teljesen elkopott a fűrészlánc, és már nem segít a láncélezés, ideje lecserélni. Tudni kell hozzá a fűrészlánc adatait:

  • Hány szemes a fűrészlánc?
  • Milyen vastag a a fűrészlánc azon része, ami a láncvezetőben fut?
  • Hány colos, avagy milyen kiosztású (furattól-furatig) a láncszem?

STIHL vágásbiztos nadrágok értékesítése Budapest, 18. kerület

STIHL vágásbiztos nadrágok értékesítése Budapest, 18. kerület. Kizárólag a STIHL számára kifejlesztett, különlegesen könnyű és jól szellőző ADVERTIC™ pro lite (EN 381) vágásvédő anyagból. Ez a hatrétegű anyag 20%-kal könnyebb az ADVENCE erdészeti munkaruháknál használt anyagnál. Fekete és élénk narancssárga színekben. Nagy mozgásszabadság a speciális kialakításnak köszönhetően, különösen strapabíró anyag, rugalmas és jól szellőző, elasztikus és vízálló térdrész, tüske és nedvesség elleni védelem a lábszár alsó részén, kosztaszító, hosszú szellőzőnyílások a hátsó részen.

Vágásvédelem 20 m/sec lánc sebességig.

Kapható XS-től 3XL méretig. Rendeléskor a kért méretet megjegyzésbe írja meg. Méretválasztáshoz kérheti munkatársunk segítségét Budapest, 18. kerületi boltunkban.

STIHL tisztító és kenőanyagok értékesítése Budapest, 18. kerület

Stihl Gyantaoldó értékesítése Budapest, 18. kerület. A grafittartalmú, ezáltal „kenő“ hatású, ásványi olaj bázisú tisztítószer különösen alkalmas a sövénynyírók késének és más vágóeszközök tisztítására. Felhasználás: a vágóeszközök befújásához, minden használat után. A sövénynyíró késeket befúvás után rövid ideig be kell indítani. 300 ml-es szóróflakon.

Superlub FS hajtóműzsír értékesítése Budapest, 18. kerület. Kenőanyag a motoros kaszák gyorsan forgó hajtóművei számára. Jelentős mértékben csökkenti a kopást. A speciálisan a motoros kaszák hajtóműveihez igazított folyási tulajdonságok széles hőmérséklet-tartományon gondoskodnak arról, hogy a zsírban található adalékok valamennyi érzékeny kenési pontra eljussanak.

Stihl Multispray értékesítése Budapest, 18. kerület. Többfunkciós spray, amely a különböző eszközök megtisztítása után a felületükön nem megkeményedő védőréteget hoz létre, így védve őket a korróziótól. A forgó alkatrészek kenést igényelnek. Az anyag kiváló kúszóképessége révén a rejtett kenési pontok is jól elérhetők. Elengedhetetlen univerzális anyag minden műhely számára. 400 ml-es szóróflakon.

STIHL lánckenő és motorolajok értékesítése Budapest, 18. kerület

STIHL lánckenő olajok értékesítése Budapest, 18. kerület. Részben szintetikus kiváló minőségű elsődleges finomítású lánckenőolaj. Óv a begyantásodástól hosszabb használaton kívüli időszakok esetén is.

Sthil motorolaj értékesítése Budapest 18. kerületében. 4 ütemű motorolaj fűnyíróhoz.

Webshop

Jegenye fasor, központi üzletünk

Cégnév: Jegenye Motorfűrész Kft.
Cím: 1184 Budapest, Jegenye fasor 15.
Tel/FAX: (1) 290-6788
Mobil: (30) 933-2661
Név: Stihl Szakkereskedés Jegenye Motorfűrész Kft.
Nyitva tartás:
H-P: 7:00-15:00
Sz-V: zárva
E-mail cím: info@jegenye.hu
Tel/FAX: (1) 296-0156 ; (30) 933-2661