Damilfej Stihl fűkaszára, STIHL Damil, Fűnyírókések, STIHL Fűrészláncok, STIHL vágásbiztos nadrágok és STIHL tisztító, kenőanyagok, lánckenő és motorolajok Budapest, {{mpg_romai_szam}}, {{mpg_arab_szam}}

Félautomata koppintós damilfej Stihl fűkaszára értékesítése Budapest, {{mpg_romai_szam}}, {{mpg_arab_szam}}

A félautomata fűkaszához damilfej értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}ében. Minden Stihl fűkasza működéséhez fűkasza damilfej szükséges, ezt az anyagot forgatja meg a motor, ez képezi a vágófelületet. A damilfej és a damilszál gyorsan el tud szakadni, ha keményebb felülettel találkozik, ilyenkor cserélni kell. Nálunk minőségi fűkasza damilfejek közül választhat, ha a jelenlegi kaszáján cserére szorulna ez az alkatrész. Stihl kerti gépekhez biztosítunk minőségi kiegészítőket, köztük damilfejeket, szórásvédőket, orsókat, nyomótányérokat, tárcsákat, damilfej rugókat, határolókéseket, gyűrűket, elérhető áron, széles választékban Budapest {{mpg_arab_szam}}ében.

STIHL Damil értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}

Magas olvadáspontú anyagból készült Stihl damiljaink, amelyek nagyon jó kopássálósággal bírnak. Stihl damiljaink a mindennapi felhasználásra kifejlesztve. STIHL Damil értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}.

Fűnyíró kések értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}

Fűnyíró kések értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}. A fűnyírókések sokszor erős igénybevétellel néznek szembe, ami miatt előbb utóbb a legjobb kések is elkopnak. A fűnyíró kések egyéb okokból is tönkremehetnek, például nagyobb kőbe akadtak vagy bedaráltak valamilyen kemény anyagot. Nem kell, hogy új fűnyíró után nézzen, ha a kés elkopott, kicsorbult vagy eltört. Bármely eset is álljon fent, a fűnyíró kések szerencsére könnyen cserélhetők, ha Ön is nálunk vásárol. Kiemelt választékban kaphatók a fűnyíró kések.

STIHL Fűrészláncok értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}

STIHL Fűrészláncok értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}. Stihl fűrészláncokat edzett szegecsszárak, sima furatok a fűrészlánc szemén jellemzik. Furatai tükörsima kivitelűek. Ez javítja a fűrészlánc mozgását és meghosszabbítja élettartamát. Kemény krómréteg.
Stihl fűrészlánc nyújtása. A fűrészláncokat a gyártás végén megfelelő mértékű húzóterhelésnek teszik ki. Ez a “nyújtás” a minimumra csökkenti a fűrészlánc első használatakor bekövetkező nyúlást és növeli a fűrészlánc élettartamát. A fűrészlánc vezetőszemeiben kialakított finom olajcsatornák a fűrészlánc szegecsekhez és a vágófogak futófelületeire viszik át a felvett olajat. A vezetőszemeken mindkét oldalon számos mélyedés is található amelyben a lánckenőolaj megtapad. Így a lánckenőolaj jobban eloszlik a vezetőlemez csúszófelületén.

Fűrészlánc cseréje: ha teljesen elkopott a fűrészlánc, és már nem segít a láncélezés, ideje lecserélni. Tudni kell hozzá a fűrészlánc adatait:

  • Hány szemes a fűrészlánc?
  • Milyen vastag a a fűrészlánc azon része, ami a láncvezetőben fut?
  • Hány colos, avagy milyen kiosztású (furattól-furatig) a láncszem?

STIHL vágásbiztos nadrágok értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}

STIHL vágásbiztos nadrágok értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}. Kizárólag a STIHL számára kifejlesztett, különlegesen könnyű és jól szellőző ADVERTIC™ pro lite (EN 381) vágásvédő anyagból. Ez a hatrétegű anyag 20%-kal könnyebb az ADVENCE erdészeti munkaruháknál használt anyagnál. Fekete és élénk narancssárga színekben. Nagy mozgásszabadság a speciális kialakításnak köszönhetően, különösen strapabíró anyag, rugalmas és jól szellőző, elasztikus és vízálló térdrész, tüske és nedvesség elleni védelem a lábszár alsó részén, kosztaszító, hosszú szellőzőnyílások a hátsó részen.

Vágásvédelem 20 m/sec lánc sebességig.

Kapható XS-től 3XL méretig. Rendeléskor a kért méretet megjegyzésbe írja meg. Méretválasztáshoz kérheti munkatársunk segítségét Budapest, {{mpg_arab_szam}}i boltunkban.

STIHL tisztító és kenőanyagok értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}

Stihl Gyantaoldó értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}. A grafittartalmú, ezáltal „kenő“ hatású, ásványi olaj bázisú tisztítószer különösen alkalmas a sövénynyírók késének és más vágóeszközök tisztítására. Felhasználás: a vágóeszközök befújásához, minden használat után. A sövénynyíró késeket befúvás után rövid ideig be kell indítani. 300 ml-es szóróflakon.

Superlub FS hajtóműzsír értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}. Kenőanyag a motoros kaszák gyorsan forgó hajtóművei számára. Jelentős mértékben csökkenti a kopást. A speciálisan a motoros kaszák hajtóműveihez igazított folyási tulajdonságok széles hőmérséklet-tartományon gondoskodnak arról, hogy a zsírban található adalékok valamennyi érzékeny kenési pontra eljussanak.

Stihl Multispray értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}. Többfunkciós spray, amely a különböző eszközök megtisztítása után a felületükön nem megkeményedő védőréteget hoz létre, így védve őket a korróziótól. A forgó alkatrészek kenést igényelnek. Az anyag kiváló kúszóképessége révén a rejtett kenési pontok is jól elérhetők. Elengedhetetlen univerzális anyag minden műhely számára. 400 ml-es szóróflakon.

STIHL lánckenő és motorolajok értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}

STIHL lánckenő olajok értékesítése Budapest, {{mpg_arab_szam}}. Részben szintetikus kiváló minőségű elsődleges finomítású lánckenőolaj. Óv a begyantásodástól hosszabb használaton kívüli időszakok esetén is.

Sthil motorolaj értékesítése Budapest {{mpg_arab_szam}}ében. 4 ütemű motorolaj fűnyíróhoz.

Webshop

Jegenye fasor, központi üzletünk

Cégnév: Jegenye Motorfűrész Kft.
Cím: 1184 Budapest, Jegenye fasor 15.
Tel/FAX: (1) 290-6788
Mobil: (30) 933-2661
Név: Stihl Szakkereskedés Jegenye Motorfűrész Kft.
Nyitva tartás:
H-P: 7:00-15:00
Sz-V: zárva
E-mail cím: info@jegenye.hu
Tel/FAX: (1) 296-0156 ; (30) 933-2661